Slideshow Items

 • hero

  EEN NIEUWE GENERATIE ELEKTRISCHE ROLSTOELEN

  Het maakt niet uit of u oud, jong, sterk of zwak bent. Met Eloflex krijgt u een hogere mate van vrijheid thuis en onderweg, zonder afhankelijk te zijn van anderen..

  Alle producten bekijken

PRODUCTEN VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Eloflex is een elektrische rolstoel die verkrijgbaar is in modellen voor alle soorten mensen. Ongeacht uw leeftijd of fysieke conditie, Eloflex zorgt voor extra vrijheid thuis en onderweg, waardoor hulp van buitenaf niet meer nodig is. Dankzij het lichtgewicht ontwerp kunt u hem gemakkelijk inpakken en meenemen in uw auto. Eindelijk hoeft u nooit meer te afhankelijk te zijn van Paratransit of Gehandicaptentransit.

ONAFHANKELIJKE VRIJHEID

Het is eenvoudig te begrijpen hoe de Eloflex-oplossing het dagelijks leven van zoveel mensen positief beïnvloedt. Om te beginnen is het een opklapbare lichtgewicht elektrische oplossing die perfect is om mee te nemen in de auto en op reis. Nog belangrijker is dat het een nieuw niveau van mobiliteit biedt dat voorheen niet bestond vanwege de niet-opklapbare aard van traditionele elektrische rolstoelen, die vaak tussen de 80 en 150 kg wegen.

Dankzij het compacte ontwerp en het hoge rijcomfort zijn er vrijwel geen grenzen om u te verplaatsen.  U kunt door het park cruisen of naar de stad gaan om door de drukke winkels, cafés en restaurants te navigeren.

Dankzij moderne, voor vliegtuigen goedgekeurde accu's kunt u uw Eloflex ook in het vliegtuig inchecken.

COMPACT & VEELZIJDIG

Traditionele elektrische rolstoelen zijn meestal groot, log en wegen meer dan 100 kg. Hierdoor passen ze moeilijk in een auto en zijn ze al helemaal niet in de auto te tillen voor uitstapjes. Thuis nemen ze veel ruimte in beslag en zijn ze onhandig om mee te rijden. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Die van Eloflex vertegenwoordigen een volledig moderne benadering van elektrische rolstoelen, gemaakt van aluminium of koolstofvezel. Met een eenvoudige handgreep kan de rolstoel moeiteloos worden opgevouwen, zodat hij zo weinig mogelijk ruimte inneemt en zijn uitzonderlijk lage gewicht gebruikt voor eenvoudig transport in uw auto.

Dankzij de compacte afmetingen, achterwielaandrijving en hetzelfde stoelontwerp als een handbewogen rolstoel, levert de Eloflex vergelijkbare prestaties. Dankzij de kleine draaicirkel en hoge precisie kunt u moeiteloos in krappe ruimtes en door smalle deuren manoeuvreren. Eloflex vertegenwoordigt een nieuwe generatie elektrische rolstoelen met een lichtgewicht frame en een breedte van slechts 60 cm.

Bekijk onze modellen

ACTIEVE GEBRUIKERS

Eloflex is een ideale aanvulling voor iedereen die een handbewogen rolstoel gebruikt en een lichtgewicht en flexibele elektrische rolstoel wil om mee te nemen in de auto of op reis. Met zijn hoge zitcomfort, lichtgewicht constructie en aanpasbaar compact ontwerp biedt hij dezelfde mogelijkheden als uw handbewogen rolstoel.

Het geheim zit hem in het feit dat een elektrische rolstoel van Eloflex tot 80% minder weegt dan een standaard elektrische rolstoel. Bovendien kan hij worden ingeklapt met een eenvoudige handgreep en inklapbeweging.

ZWAKKE GEBRUIKERS

Misschien heeft u een neuromusculaire aandoening die het moeilijk maakt om uw handbewogen rolstoel iets langere afstanden te rollen. Of misschien is het een andere medische situatie. Ongeacht de situatie helpt Eloflex u om uw vrijheid terug te winnen. In een paar seconden kunt u de lentezon in, frisse lucht inademen en een actief leven blijven leiden zonder afhankelijk te zijn van iemand die u voortduwt. Tegelijkertijd behoudt u de flexibiliteit die u volledige toegang geeft tot cafés, restaurants, winkels en toiletten.

SENIORGEBRUIKERS

Als senior zult u de Eloflex een ideale elektrische rolstoel vinden voor ontspannen uitstapjes in het park. De joystick kan aan de rechter- of linkerkant van de armsteun worden geplaatst, afhankelijk van welke hand u normaal gebruikt. Hij kan ook op de rugleuning* worden geplaatst, zodat een begeleider hem gemakkelijk kan bedienen.

Eloflex is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle soorten gebruikers. Het hoge zitcomfort, de comfortabele voetplaat en de mogelijkheid om de armsteun en voetplaat weg te klappen worden door iedereen gewaardeerd.

OPKLAPBAAR & DRAAGBAAR

De slimme constructie van Eloflex maakt het mogelijk om hem snel op te vouwen, net als een kinderwagen, en in enkele seconden in te klappen tot het formaat van een gewone koffer. Dankzij het lichtgewicht ontwerp kunt u hem gemakkelijk in de auto tillen, in een kast opbergen of inchecken tijdens een vlucht. Hij kan ook worden gereden in opgevouwen toestand, waardoor hij heel gemakkelijk te verplaatsen is. Dankzij het lage gewicht en compacte formaat kunt u hem gemakkelijk in uw eigen auto laden en meenemen op reis.

ELEKTRISCHE ROLSTOEL IN UW EIGEN AUTO

De mogelijkheid om uw elektrische rolstoel mee te nemen in uw eigen auto geeft een onbeschrijflijk gevoel van vrijheid. Eloflex maakt het veel gemakkelijker om uw elektrische rolstoel mee te nemen naar het zomerhuisje, op reis of op vakantie. Vergeet oprijplaten of speciale aanpassingen. 

De Eloflex past in alle soorten auto's. Nu kunt u met een vriend reizen, een gewone taxi nemen of een auto huren zonder u zorgen te maken over gedoe met uw elektrische rolstoel. Dankzij het lage gewicht kunt u hem gemakkelijk in uw eigen auto laden.

OP DE WEG

Opgevouwen is de Eloflex net zo compact als een standaard koffer. De meeste modellen wegen net geen 30 kg, zodat u ze gemakkelijk mee kunt nemen op reis. 

Of u nu van plan bent om met de auto te reizen, in te checken voor een vlucht, een taxi- of busrit te maken met vrienden, uw Eloflex kan u moeiteloos vergezellen. Eenmaal aangekomen op uw bestemming kunt u volop genieten van de geboden vrijheid.

ONZE BESTSELLERS

ONZE BESTSELLERS

Slideshow Items

 • ELOFLEX F

  Eloflex F is het meest populaire model in de markt. Met unieke eigenschappen zoals de mogelijkheid om op te klappen,...

  27 kg

  30 km

  Meer lezen

  ELOFLEX F

  Eloflex F is het meest populaire model in de markt. Met unieke eigenschappen zoals de mogelijkhei...

  27 kg

  30 km

 • ELOFLEX D2

  De Eloflex D2 heeft hetzelfde slanke, opklapbare ontwerp als onze andere elektrische rolstoelen, maar met een slimme...

  kg

  30 km

  Meer lezen

  ELOFLEX D2

  De Eloflex D2 heeft hetzelfde slanke, opklapbare ontwerp als onze andere elektrische rolstoelen,...

  kg

  30 km

 • ELOFLEX P

  Eloflex P heeft een ingebouwde elektrische kantelfunctie in de zitting, ontworpen om het in- en uitstappen te vergema...

  30 kg

  30 km

  Meer lezen

  ELOFLEX P

  Eloflex P heeft een ingebouwde elektrische kantelfunctie in de zitting, ontworpen om het in- en u...

  30 kg

  30 km

 • ELOFLEX C

  Eloflex C is met trots de lichtste opklapbare elektrische rolstoel op de markt. Dankzij het koolstofvezel frame weegt...

  16 kg

  15 km

  Meer lezen

  ELOFLEX C

  Eloflex C is met trots de lichtste opklapbare elektrische rolstoel op de markt. Dankzij het kools...

  16 kg

  15 km

 • ELOFLEX Z

  Eloflex Z staat bekend als de meest exclusieve opklapbare elektrische rolstoel die er is, zowel in ons eigen assortim...

  23 kg

  30 km

  Meer lezen

  ELOFLEX Z

  Eloflex Z staat bekend als de meest exclusieve opklapbare elektrische rolstoel die er is, zowel i...

  23 kg

  30 km

 • ELOFLEX S1

  Iedereen verdient de vrijheid om een actief leven te leiden, zonder onnodige beperkingen in hun dagelijkse routines o...

  37,5 kg

  30 km

  Meer lezen

  ELOFLEX S1

  Iedereen verdient de vrijheid om een actief leven te leiden, zonder onnodige beperkingen in hun d...

  37,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX L

  De Eloflex L is een compacte een eenvoudige elektrische rolstoel voor mensen die veel onderweg zijn. Dit model is een...

  25,5 kg

  30 km

  Meer lezen

  ELOFLEX L

  De Eloflex L is een compacte een eenvoudige elektrische rolstoel voor mensen die veel onderweg zi...

  25,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX X

  Eloflex X is een uniek ontwerp dat doet denken aan een conventionele, manuele rolstoel. Het is de meest populaire ele...

  25 kg

  25 km

  Meer lezen

  ELOFLEX X

  Eloflex X is een uniek ontwerp dat doet denken aan een conventionele, manuele rolstoel. Het is de...

  25 kg

  25 km

 • ELOFLEX H

  Met Eloflex Model H hebben we iets unieks gemaakt - een krachtige elektrische rolstoel die speciaal is ontworpen voor...

  42,5 kg

  40 km

  Meer lezen

  ELOFLEX H

  Met Eloflex Model H hebben we iets unieks gemaakt - een krachtige elektrische rolstoel die specia...

  42,5 kg

  40 km

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Ja, elektrische rolstoelen van Eloflex voldoen aan alle vereisten voor vliegreizen van de International Air Travel Association (IATA). Bereid uw reis voor met de gedetailleerde informatie die we hebben verzameld in ons gedeelte 'Tips & Tricks'. Hier vindt u alles wat u moet weten over de procedure, regels met een beetje van onze eigen reiservaringen erbij, om van reizen een moeiteloze ervaring te maken. Klik hier om uit te vinden hoe u uw Eloflex meeneemt op een vlucht.

 • Er zijn veel manieren om een Eloflex in een auto te laden. We hebben de vier meest voorkomende benaderingen beschreven in ons gedeelte 'Tips & Tricks'. Klik hier voor deskundige begeleiding bij het laden.

 • Alle elektrische rolstoelen van Eloflex hebben twee jaar garantie. Houd er rekening mee dat deze garantie alleen geldt voor de oorspronkelijke koper.

 • We krijgen veel vragen over het opladen van de Eloflex. Om u op dit gebied te helpen, kunt u onze sectie 'Tips & Tricks' bekijken, waarin de beste laadpraktijken worden besproken. Meer lezen

 • Wanneer een Eloflex volledig is opgeladen, bedraagt het rijbereik minimaal 30 km of ongeveer 5 uur continue mobiliteit.

  Bij zeer koude temperaturen (onder nul) kan de normale rijafstand iets korter zijn.

Meer vragen