Slideshow Items

 • hero

  MEER DAN ALLEEN ELEKTRISCHE ROLSTOELEN

  Ons doel is om onze gebruikers vrijheid en zelfredzaamheid te bieden; de mogelijkheid om te leven en te bewegen zoals ieder ander.

  Alle producten bekijken

ROLSTOELEN ZIJN ONS VAK

Het verhaal achter Eloflex komt voort uit de behoefte van mensen die permanent gebonden waren aan een rolstoel en daar een compleet andere oplossing of benadering voor zochten. De oprichters van Eloflex zagen een duidelijke behoefte aan een lichtgewicht- en krachtige - elektrische rolstoel die gebruikers moeiteloos zou kunnen vergezellen in hun dagelijkse leven. Na een intensief ontwikkeltraject voert Eloflex nu een serie opklapbare elektrische rolstoelen die een uitstekend comfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid bieden. Eloflex vindt dat iedereen recht heeft op onafhankelijkheid!

In relatief korte tijd is Eloflex een belangrijke speler geworden in de sector voor ondersteunende technologie. Onze elektrische rolstoelen worden ook regelmatig voorgeschreven door de overheid en gemeenten via de wet maatschappelijke ondersteuning - WMO. Ze worden aan eindgebruikers verkocht via ons netwerk van dealers. 

Eloflex is marktleider in het segment van opklapbare elektrische rolstoelen en is nu actief in 15 Europese landen. Sinds 2018 is het bedrijf trots lid van de Teqnion-familie, een Zweedse industriële handelsgroep met een sterke traditie op het gebied van innovatie en service.

EEN IDEE GEBOREN UIT ERVARING

Vandaag lijkt het oorspronkelijke idee achter Eloflex alledaags geworden; een opklapbare elektrische rolstoel met een unieke eigenschappen, een indrukwekkende actieradius en gemakkelijk te vervoeren in de auto of zelfs in het vliegtuig. Maar toen Eloflex in 2015 werd opgericht, was de realiteit heel anders. In die tijd waren elektrische voertuigen compleet nieuw. De alternatieven voor mensen met mobiliteitsproblemen waren manuele rolstoelen of, zeer zware, traditionele elektrische rolstoelen.

Ons team is zelf rolstoelgebruiker en heeft de uitdagingen en beperkingen van het leven met een traditionele elektrische rolstoel aan den lijve ondervonden. Daarom hebben we het heft in eigen handen genomen en zijn we op zoek gegaan naar slimme materiaalkeuzes, een lichtgewicht ontwerp, superieur zitcomfort en vooral een opklapbaar frame. 

Het resultaat? De moderne elektrische rolstoel die nu bekend staat als Eloflex - ook wel 'Het Origineel' genoemd - die het leven van velen heeft veranderd en dat nog steeds doet.

KWALITEIT IN ALLES WAT WE DOEN 

Tijdens productontwikkeling en bij gesprekken met onze gebruikers, helpt het feit dat we zelf elke dag Eloflex-producten gebruiken. Het begrip van wat echt belangrijk is voor rolstoelgebruikers vormt de basis van ons productassortiment. Het is het 'sturend kompas' voor alle ontwikkeling. 

Als u kiest voor een elektrische rolstoel van Eloflex, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in de best mogelijke kwaliteit en service. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op uw hulpmiddelen te kunnen vertrouwen. Daarom streven wij er voortdurend naar om elektrische rolstoelen aan te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Eloflex maakt het leven gemakkelijker, waarbij we nooit compromissen sluiten als het gaat om veiligheid en kwaliteit.

VRIJHEID VOOR IEDEREEN!

Ons leidende principe is 'vrijheid voor iedereen' en onze visie is dat meer mensen een onafhankelijk leven zullen ervaren dankzij Eloflex. Dit ethos wordt is terug te vinden in ons gevarieerde modellenaanbod. Waar anderen alleen een standaardmodel leveren, bieden wij met trots een reeks varianten die kunnen worden aangepast aan verschillende gebruikers met uiteenlopende omstandigheden en behoeften. 

Eloflex is een jong bedrijf met toegewijde mensen met een sterke drive. Ons doel is om het leven van mensen die moeite hebben met lopen te gemakkelijker te maken. Onze opklapbare elektrische rolstoelen geven gebruikers hun vrijheid terug, zodat zij een actief leven kunnen leiden. Meer onafhankelijkheid is de sleutel om ten volle van het leven te kunnen genieten. Eloflex is meer dan alleen een product; het maakt een echte verandering in het leven van mensen mogelijk.

Meer lezen

GARANTIE

Onze jarenlange ervaring bij de productie van rolstoelen geeft ons een aanzienlijk voordeel bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. Als ontwikkelaar en gebruiker hebben wij diepgaande kennis en ervaring over rijeigenschappen, zitcomfort, materiaalselectie en productiemethoden. Al deze waardevolle kennis passen wij toe op onze Eloflex-modellen. 

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en bieden een ruime garantie op onze elektrische rolstoelen en accessoires. Deze garantie dekt mogelijke fabricagefouten. Het is belangrijk om te weten dat de garantie niet van toepassing is op schade veroorzaakt door onjuist onderhoud, nalatigheid, verkeerd gebruik of schade die geen verband houdt met materiaal- of fabricagefouten. 

Meer lezen

SERVICE

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en precisie in elk detail voor een duurzaam product. Hoewel wij betrouwbare elektrische rolstoelen maken die geschikt zijn voor intensief gebruik, kunnen bepaalde onderdelen na verloop van tijd onderhevig zijn aan slijtage.

Daarom leveren wij altijd garantieservice bij elke aankoop van een Eloflex. Dit is een vast onderdeel van ons doel om ervoor te zorgen dat uw elektrische rolstoel optimaal blijft presteren. Voor service- of reserveonderdelen neemt u contact op met uw Eloflex dealer.

Samen zorgen wij ervoor dat uw rolstoel een betrouwbare metgezel blijft in uw actieve leven.

Meer lezen

TIPS EN ADVIES

Neem rustig de tijd om onze handige tips en adviezen te lezen! Kom meer te weten over uw Eloflex, het onderhoud, over de accu's, wat u moet weten voordat u met het vliegtuig op reis gaat en hoe u uw zichtbaarheid in het verkeer kunt vergroten als het buiten donker is.

Vind hier antwoorden op onze veelgestelde vragen.

Slideshow Items

 • Het opladen optimaliseren

  Hoe laad ik mijn Eloflex het beste op? Leer hoe u de levensduur van uw accu's kunt verlengen en uw actieradius kunt verbeteren.

 • Eloflex meenemen op een vlucht

  Elektrische rolstoelen van Eloflex voldoen aan alle IATA-eisen voor vliegreizen. Hier vindt u informatie, tips en documenten voor uw vlucht.

 • Eloflex in een auto laden

  Een van de meest frequent gestelde vragen van onze gebruikers betreft de mogelijkheid om een Eloflex op eenvoudige wijze in een auto te laden. Hieronder hebben we de meest voorkomende benaderingen op een rijtje gezet.

 • Uw Eloflex onderhouden

  U hoeft uw Eloflex niet op te sturen voor onderhoud, maar een goede manier om de levensduur van uw elektrische rolstoel te verlengen is hem te onderhouden volgens onze tips en instructies.

MILIEU EN DUURZAAMHEID

Eloflex staat voor het beschermen van zowel het milieu als uw voor uw welzijn. Onze elektrische rolstoelen zijn niet alleen praktisch en gebruiksvriendelijk, maar ook gemaakt met een sterke focus op duurzaamheid.

Wij zijn trots op de certificeringen die onze toewijding aan alle aspecten van het bedrijfsproces bij Eloflex bevestigen. Wij staan voor de veiligheid van het milieu met een focus op duurzaamheid.

Meer lezen

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Ja, elektrische rolstoelen van Eloflex voldoen aan alle vereisten voor vliegreizen van de International Air Travel Association (IATA). Bereid uw reis voor met de gedetailleerde informatie die we hebben verzameld in ons gedeelte 'Tips & Tricks'. Hier vindt u alles wat u moet weten over de procedure, regels met een beetje van onze eigen reiservaringen erbij, om van reizen een moeiteloze ervaring te maken. Klik hier om uit te vinden hoe u uw Eloflex meeneemt op een vlucht.

 • Er zijn veel manieren om een Eloflex in een auto te laden. We hebben de vier meest voorkomende benaderingen beschreven in ons gedeelte 'Tips & Tricks'. Klik hier voor deskundige begeleiding bij het laden.

 • Alle elektrische rolstoelen van Eloflex hebben twee jaar garantie. Houd er rekening mee dat deze garantie alleen geldt voor de oorspronkelijke koper.

 • We krijgen veel vragen over het opladen van de Eloflex. Om u op dit gebied te helpen, kunt u onze sectie 'Tips & Tricks' bekijken, waarin de beste laadpraktijken worden besproken. Meer lezen

 • Wanneer een Eloflex volledig is opgeladen, bedraagt het rijbereik minimaal 30 km of ongeveer 5 uur continue mobiliteit.

  Bij zeer koude temperaturen (onder nul) kan de normale rijafstand iets korter zijn.

Meer vragen